Головна » 2007 » Март » 25 » Відбулася презентація книги Олександра Грязнова
18:00
Відбулася презентація книги Олександра Грязнова

За сприяння Пирятинської районної ради
відбулася презентація книги Олександра
Грязнова поета-земляка "Так вже судилося мені".
Я - ЗВИЧАЙНІСІНЬКА ЛЮДИНА..
Так говорить про себе наш земляк, талановитий поет і перекладач від Бога Олександр Грязнов.
Під час зустрічі з поетом, яка нещодавно відбулася у приміщенні адмінбудинку, час ніби зупинився. Задушевні поетичні рядки, спогади, одкровення так органічно вплелися в насичену щирістю залу, що не хотілося повертатися до буденності, нагальних справ, звичного життя. Теплими й невимушеними були виступи однокласників Олександра Андрійовича, які зібралися з нагоди 50-ряччя закінчення школи, вчителів та учнів пирятинських шкіл, друзів, шанувальників його таланту Багато вдячних слів було сказано на адресу матері поета Ольги Євменівни Гаріздри, яка цінувала й намагалася донести до читачів кожен рядочок написаних сином поезій. Але найголовнішими були вірші. Вперше для широкого пирятинського загалу було прочитано прекрасні переклади Олександра Грязнова, рівних яким важко знайти в нашій літературі. У 2006 році вони вийшли окремою збіркою під назвою „Українське звучання чужої поезії". До речі, саме твори, написані рідною українською мовою, якою він почав писати вже у зрілому віці, принесли О.Грязнову заслужене визнання.
Ми неодноразово знайомили наших читачів з віршами О. Грязнова, зокрема, з його книги „Якщо вже так судилося мені...", а в той день Олександр Андрійович вперше почув їх з уст своїх земляків.
Частину збірок поета викупила районна рада і безпосередньо на зустрічі вони були передані культосвітнім закладам району. Тож з творами талановитого пирятинця відтепер зможе ознайомитися значно більша кількість любителів поетичного слова. Адже про поезію важко говорити, її треба слухати або читати. Тому слово її Величності...

Адреса: Грязнова Олександра Андрійовича
м. Київ 35
вул. Урицького, 13 кв. 105
тел. 8 (044) 245-65-10
http://olangr.narod.ru

Категорія: Міські новини | Переглядів: 910 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0