Головна » 2008 » Февраль » 7 » ВСІМ, ВСІМ, ВСІМ!!!
20:47
ВСІМ, ВСІМ, ВСІМ!!!
ЗВЕРНЕННЯ УЧАСНИКІВ КРУГЛОГО СТОЛУ «АКТИВНА МОЛОДЬ + ВІДКРИТА ВЛАДА = УСПІШНА ГРОМАДА» ДО ДЕПУТАТІВ РАЙОННОЇ, МІСЬКОЇ ТА СІЛЬСЬКИХ РАД.

Пирятин 07.02 2008

Шановні депутати районної, міської та сільських рад, ми учасники круглого столу, обговоривши проблеми щодо участі молоді в громадському житті Пирятинського району прийшли до спільного висновку, що робота по залученню молоді в поцес ухвалення рішень в нашому районі є фрагментарною та не цілеспрямованою. Ми впевненні що, настав час конструктивного діалогу між владою та молоддю, час взаємовигідного партнерства. Влада і молодь повинні скласти єдиний симбіоз, який би вивів район на новий рівень розвитку.
Взаємодія органів влади і молоді повинна охоплювати всі сфери суспільного життя і мати велику кількість різних форм. Прикладом такої взаємодії можуть бути:
- залучення молоді до вироблення програм молодіжної політики, а також вирішення усіх питань молодіжного розвитку;
- створення молодіжних координаційних рад при органах влади;
- розвиток молодіжних рад та адміністрацій.
Молодіжні громадські організації, учнівські та студентські парламенти, які взяли участь в круглому столі для консолідації зусиль та координації молодіжного руху в Пирятинщині прийняли рішення об’єднатись в єдину молодіжну громадську організацію, яка буде представляти інтереси молоді на всіх рівнях.
Ми звертаємось до вас з проханням підтримати наші спільні прагнення в піднятті молодіжного руху на вищій рівешь, та в розбудові громадянського суспільства. Суспільства в якому молоді буде комфортно жити, в якому будуть панувати демократичні цінності і соціальна справедливість. Молодь повинна бути почута, молодь повинна бути побачена, адже в житті будь якої європейської країни молодь – це не тільки майбутнє, а й сьогодення.

Категорія: Міські новини | Переглядів: 451 | Додав: Comrad_CHE | Рейтинг: 5.0/1