Головна » 2008 » Июль » 7 » ТРАНСПОРТНА КОМПАНІЯ «УКРБУС» ВІДКРИЛА НОВИЙ РЕЙС
18:55
ТРАНСПОРТНА КОМПАНІЯ «УКРБУС» ВІДКРИЛА НОВИЙ РЕЙС
Окрім кінцевих пунктів призначення маршрут «Київ – Луганськ – Київ» передбачає зупинки у Борисполі, Пирятині, Лубнах, Полтаві, Харкові, Чугуєві, Ізюмі, Слов'янську, Дебальцеве та Алчевську.

«Запуск даного рейсу планувався нашою компанією давно. Цій події передувала масштабна підготовча робота. У Луганську з вересня 2007р. успішно працює представництво ТОВ «УкрБус». І як результат - сьогодні «УкрБус» пов'язує ще один обласний центр зі столицею. Комфортабельні автобуси марки YUTONG, досвідчені водії, високий рівень сервісу, як і на всіх інших рейсах компанії, стане тепер доступним і мандрівникам напрямку «Київ – Луганськ – Київ». Окрім пасажирських на новому маршруті надаються також послуги перевезення багажу в пункти прибуття на шляху прямування», - коментує директор ТОВ «УкрБус» Олександр Володимирович Криворот.

Відстань між кінцевими пунктами в 826 км. автобус долає за 14 годин. Час відправлення з м. Київ (Центральний автовокзал) – 18:00, з подальшим прибуттям в м. Луганськ (Центральний автовокзал) о 08:00. З Луганська (Центральний автовокзал) автобус щодня вирушає о 17:00 і прибуває до Києва (Центральний автовокзал) о 07:00.

Вартість проїзду в один кінець складає 135 грн. Придбати квитки і отримати додаткову інформацію можна в представництвах і касах компанії «УкрБус» та за телефонами цілодобової довідки: 8 (067) 520 30 00 і 8 (095) 399 00 00.

«Національний перевізник «УкрБус» працює всього лише другий рік, але вже здобув значних результатів. Найближчим часом планується відкриття нових представництв і кас продажу квитків. Вже придбані і виходять на рейси нові комфортабельні автобуси King Long, завдяки яким значно розшириться географія маршрутів по Україні, будуть введені нові маршрути - по країнах ближнього та дальнього зарубіжжя», – резюмує директор ТОВ «УкрБус».

ДОВІДКА:

Транспортна компанія ТОВ «УкрБус» (http://www.ukrbus.com/) - підприємство, що динамічно розвивається, у сфері надання послуг з пасажирських і багажних автобусних перевезень - було засновано на початку 2007 року. Торік послугами ТОВ «УкрБус» скористалися понад 25 000 чоловік.

Компанія має розширену представницьку мережу в регіонах України. Структура ТОВ «УкрБус» на сьогоднішній день виглядає таким чином: центральний офіс розташований в м. Київ, також успішно працюють представництва в Борисполі, Кременчуці, Донецьку, Луганську, Ялті, Запоріжжі, Чернівцях, Дніпропетровську, Житомирі, Харкові, Львові, Сімферополі.

ТОВ «УкрБус» є структурним підрозділом Виробничого об'єднання «Іліташ». ТОВ «Виробниче об'єднання «Іліташ» (http://www.ilitash.com/) - багатопрофільне підприємство, організоване в 1990 році для розробки і впровадження промислових інвестиційних програм. В даний час в склад ВО «Іліташ» входять понад двадцять підприємств, що здійснюють діяльність за різними напрямами.

Категорія: Новини в Україні | Переглядів: 579 | Додав: pa19ta77 | Рейтинг: 0.0/0