Головна » 2009 » Декабрь » 7 » Пирятинське відділення ДСО Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Полтавській області
21:41
Пирятинське відділення ДСО Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Полтавській області


Пирятинське відділення ДСО Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Полтавській області

 З метою забезпечення Вашого спокою та впевненості в завтрашньому дні, Пирятинське відділення Державної служби охорони УДСО при ГУМВС України в Полтавській області пропонує

ПОСЛУГИ:

Обладнання засобами охоронної сигналізації об»єктів та квартир громадян
Охорона об’єктів за допомогою ПЦО
Охорона квартир
Озброєна міліцейська охорона
Цивільна охорона Інкасація та супроводження грошових коштів

Звертайтеся до нас за адресою: м.Пирятин вул. Пролетарська, 7 тел. 2-05-92, 2-10-55 (цілодобово) тел/факс 20530


Надійність, професійність, безпеку – гарантуємо



             На даний час підрозділ охорони надає послуги  по обладнанню   квартир, будинків, гаражів, дач, та інших приміщеннь засобами охоронної сигналізації, як автономно, так і з подальшим підключенням на пульт централізованої охорони з метою забезпечення  спокою та впевненості в завтрашньому дні громадян нашого міста.

Уже найпростіша система блокування сповістить пульт охорони про відкриття дверей чи вікон, коли нікого немає вдома. Після отримання сигналу "Тривога” за лічені хвилини  зявиться озброєний та екіпірований наряд міліції. 

При наданні послуг інкасації, охорони та перевезення грошових коштів Державна служба охорони гарантує збереження комерційної таємниці.

           Ми всі разом прагнемо до підвищення ефективності нашої роботи, зміцнення  авторитету Державної служби охорони при ГУМВС України в Полтавській області і цього домагається Пирятинське відділення ДСО УДСО при ГУМВС України в Полтавській області завдяки сміливості й мужності, ініціативності й дисциплінованості та наполегливості в своїй роботі  кожного працівника нашого відділення.

 

        Пирятинське відділення Державної служби охорони УДСО при ГУМВС України в Полтавській області – це надійний друг і партнер, а клієнти для нас - найважливіші люди.



Категорія: Міські новини | Переглядів: 1080 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0