Головна » 2007 » Ноябрь » 10 » Створення пирятинського сектору Міжнародної громадської організації “Полтавське земляцтво”
14:37
Створення пирятинського сектору Міжнародної громадської організації “Полтавське земляцтво”
6 листопада цього року, за ініціативою районної ради в м. Києві відбулася організаційна зустріч визначних пирятинців, які проживають у столиці для створення Пирятинського сектору Міжнародної громадської організації “Полтавське земляцтво”. Відкрив зустріч і щиро привітав усіх присутніх Юрій Логуш – голова МГО “Полтавське земляцтво”, який ознайомив гостей з діяльністю організації та запропонував активну співпрацю з земляками пирятинцями у вирішенні конкретних справ для пирятинської громади.


Голова районної ради – Олексій Рябоконь під час спілкування з земляками ознайомив їх з роботою Пирятинської районної ради, поділився планами на майбутнє. Зазначив, що є проблеми, які вирішуються владою в районі сьогодні. Але є і такі, що вирішуються за межами району не лише за сприяння владних структур, але і наших земляків, які проживають в Києві і мають можливість підтримки і поради у вирішенні проблем пирятинської громади. В ході зустрічі всі присутні одностайно висловились за необхідність створення Пирятинського сектору МГО “Полтавське земляцтво”. Головою сектору було обрано Сироту Віру Вадимівну – директора торгово-промислової фірми “Просвіта”. Учасники заходу внесли багато цікавих перспективних пропозицій щодо подальшої діяльності створеної організації та їх посильної участі у економічному та культурному розвитку району.
Категорія: Міські новини | Переглядів: 505 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0